Over mij


Mijn vak is om het leren bij woningcorporaties te organiseren. Ik heb expertise op het gebied van organisatiekunde en opleidingskunde en ik heb ruim 25 jaar ervaring in de corporatiesector. In 2015 ben ik, naast mijn baan bij de Alliantie, een eigen bedrijf begonnen: WerkLeer (KvK nr 62185365).

Corporaties doen voor 80% hetzelfde werk. Er zit veel overlap in de benodigde kennis en kunde. Ik ben daarom een voorstander van samenwerking op het gebied van leren binnen de corporatiesector. De voordelen daarvan staan in deze Prezi. De Corporatie Academie en de leerlijn voor de sector zijn voorbeelden daarvan.

Het is zonde is van maatschappelijke middelen als we allemaal zelf het wiel uitvinden. Daarom zet ik mijn expertise graag in voor de sector.

Vind je het lastig om het onderwerp "leren" op de agenda van het management te krijgen?
Zou je het leren slimmer willen organiseren maar komt het er niet van?
Wil je een goed beeld krijgen van wat jouw team moet leren op goed te presteren?
Wil je het leren om de werkplek stimuleren?
Wil je een academie inrichten voor jouw organisatie?
Wil je weten wat de nieuwe trends in leren zijn?

Neem dan contact met me op. Ik help je graag.


Mijn ervaring met leren binnen de sector van woningcorporaties:

  • * faciliteren van het leren bij de Alliantie (in loondienst);
  • * ondersteunen van de Leeradviseur bij Woonbron bij het inrichten van het  Leermanagementsysteem van de Corporatie Academie en het opzetten van een Leerlijn voor Sociaal Beheer;
  • * onderzoek voor FLOW naar 50-plussers bij Woningcorporaties: "Dé 50-plusser bestaat niet".
  • * ondersteunen van de afdeling P&O bij Mozaïek Wonen bij het inrichten van het  Leermanagementsysteem van de Corporatie Academie.