Ontwikkelingen in de Cryptowereld

Share

Maart was de maand van de Digitale Fitheid en in dat kader heb ik een workshop over Crypto gegeven. Er waren meer aanmeldingen daarvoor dan dat er plek was en voor diegenen die er niet bij konden zijn heb ik een video opgenomen van mijn presentatie. Zowel de presentatie als de video deel ik in deze blog.
Ik ben een enorme fan van Crypto en dat is de reden dat ik de workshop heb gegeven.

De workshop begint met een overzicht in de ontwikkelingen in de Crytowereld; vanaf de basis in 1982 tot Web 3.0 dat nu actueel is. Het tweede deel van de workshop gaat over hoe je een digitale munt of een NFT koopt. De video gaat met name over het eerste deel. De sheets over het tweede deel geven voldoende handvatten om zelf mee aan de slag te gaan.

Hieronder staan de linken naar de presentatie en de video. In de presentatie verwijs ik naar de sheet van een workshop die ik over NFT’s heb gegeven. De link naar de sheets van die workshop vind je ook hieronder. In beide presentaties staan veel linken naar meer informatie.

Linken

Sheets presentie workshop over Crypto bit.ly/Cryptoles
Video met toelichting op sheets Cryptoworkshop bit.ly/VideoCWS
Sheets presentatie workshop over NFT’s https://bit.ly/3taVen7

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.