Dagdeeltarief of deelnemersprijs

Share

Laatst kwam een collega heel trots naar me toe: “Ik heb een cursus ingekocht en ik ben nu veel goedkoper uit dan via de Corporatie Academie!”. Ik wist dat dat niet waar kon zijn. En ik had gelijk. Gelukkig had hij alleen nog maar een offerte opgevraagd.
Wat bleek namelijk. Hij vergeleek de deelnemersprijs in de open inschrijving met het in company tarief. Dat zijn echter twee geheel verschillende prijzen (het waarom daarvan is me nog niet duidelijk, maar het is wel een feit). Voor hem en mijn andere collega’s heb ik mijn kennis op papier gezet in een “Handreiking om een leerlijn te maken”.  Ik deel dat graag met anderen in de Corporatie Sector. Het gaat immers om maatschappelijk geld en dat moeten we goed besteden. Om diezelfde reden verzorgt de Corporatie Academie zowel voor de open inschrijving als de in company trajecten de inkoop voor ons.
Handreiking om leerlijn te maken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.